Evenementen

Bontewever 27Mc samensterk naar Bonte weber Finding your local time... 212 Days

Reparateur gevonden.  

Het bestuur van de 27 mc vereniging “Samen Sterk” is op zoek gegaan naar een man die het probleem van het grote aantal slechte 27 mc apparatuur op Urk kan en wil aan pakken. 

De man die we gevonden hebben is leraar op de hoge school van Woerden, dit heeft overigens niet met zijn hobby te maken( het maken en repareren van zendapparatuur) , maar met het feit dat hij iedere dag over de A6 rijdt, en zo de snelweg afgaat om de spullen op komt halen.  

In de afgelopen weken heeft hij al diverse bakken gemaakt, en ik mag zeggen tot tevredenheid. Hij werkt op basis van no cure no pay , dat betekent hij bekijkt de situatie, zegt wat het denkt te moeten kosten, dat geeft ie door, en dan is het aan u of je je bak laat maken of niet.  

Om de man te ontlasten van diverse telefoontjes overdag, gezien zijn werkzaamheden, stel ik mijn nr beschikbaar om dit te regelen . Het idee is om de bak bij mij te brengen met een briefje dr op met je naam en telefoon nummer zodat we je bereiken kunnen . 

De naam van de reparateur is : Bert Hoekstra uit Wolvega Je apparatuur kun je brengen bij :

L.J.Schenk   06 51722019  

Schelpenhoek 62   

8321 BM Urk  

Ook is het goed om te vermelden dat je je afgedankte spullen van zend apparatuur hier ook kunt brengen, hier haalt Bert de bruikbare materialen uit en plaatst ze dan weer in de zendbakken uit Urk, dit om de kosten laag te kunnen houden.  Verder rest het mij om te zeggen behandel je zendapparatuur met respect, want alleen zo kunnen we nog veel plezier hebben op Urk, met onze mooie hobby.  

Groetjes vanaf de Schelpenhoek.