27 MC - Samen Sterk

Interview van Sjoerd Bakker door Jannes het Slopertje

Zo vrienden, we zijn weer een nieuw jaar begonnen. Ik was nog op zoek om iemand voor te stellen voor in het boekje. Dan weten we ook een beetje wie welk lid is, vooral van mensen die je eigenlijk nooit hoort op de bak. Zo was ik op onze jaarvergadering en vind het dan leuk om even van tafel te veranderen .Zo kwam ik aan een tafel waar ik Sjoerd Bakker ontmoette. Ik had een prachtig gesprek met deze man. Sjoerd zeg ik, wil jij een keer in het boekje? Maar Sjoerd zegt zoek gauw iemand anders want ik hou er niet zo van om in de picture te staan. Maar verder in ons gesprek ging hij toch om. Nou Sjoerd is getrouwd met Willie, is trouwens een zuster van Janneke van Marten, dan weet je wat meer. Sjoerd is 61 jaar en heeft 3 kinderen 2 dochters en een zoon en daarbij 6 kleinkinderen. ze wonen op de Holkenkamp 97 en is al 10 jaar lid van de vereniging.

Hij heeft een basis bak van Albrecht met een Antron antenne. Sjoerd praat nooit op de bak maar de bingo slaat ie niet over. Maar hij vind het leuk om lid van onze vereniging te zijn. Op de vraag of ze hobby’s hebben zegt Willie dat ze graag leest en ze werkt ook nog een paar dagen in de vis, dus dan is er ook niet veel tijd over voor een hobby. Sjoerd is altijd visserman geweest, in hart en nieren noemen ze dat. Maar een paar jaar geleden sloeg het lot toe en werd hij ernstig ziek, en wel zo dat hij nog maar 60 pond woog. De dokters hadden weinig hoop, maar Sjoerd zegt; er gebeuren nog wonderen hoor, en er is veel voor mij gebeden en zoals je weet laat God geen bidder staan. Langzaam aan is hij weer opgeknapt en mag hij ook weer een beetje in de afslag scharrelen en op de vis passen. Niet te geloven. Verder wenst Sjoerd ons sterkte toe en zegt; Ga zo door met onze vereniging!

Groeten van Sjoerd en Willie

Bontewever

27Mc samensterk naar ???
???
DSC02225.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D