27 MC - Samen Sterk

Beste vrienden en vriendinnen,

Ik was zaterdag 22-11-2014 s' avonds even de foto's van Preston Palace te bekijken en zag daar mijn vriend Piet de Boer (Zeezicht) op de foto staan. Ik dacht daar ga ik van de week even naar toe want ik moest nog iemand hebben om te interviewen voor het boekje. En daar maandag voor het eten worden we gebeld dat Piet was overleden. Ik wist het even niet meer, Piet was jaren mijn vriend geweest met fotograferen, dat was toen onze hobby. De laatste weken hadden we weer wat contact door de vossenjacht en kwam hij wat spulletjes halen want dat leek hem wel wat. Later vertelde hij me dat hij er van genoten had. Ook ging hij mee naar Preston Palace. Wat helaas de laatste keer bleek te zijn.

Ook onze vriend Frans de Postduif is ons ontvallen. Zijn naam de Postduif was verbonden met zijn hobby duiven. Ondanks zijn beroep als visserman, had hij zijn hobby duiven, en hij was een geliefd lid van onze vereniging waar hij veel voor betekende. Wij zullen hem zeker missen. Elke dag voor de kost kwam hij even uit en dan gaf hij zijn visie op het eten, en sloot hij altijd af met de woorden, en een paar vliegende schotels voor de jongens. Zelf ben ik een paar keer bij hem geweest en dan stond hij voor zijn kookplaatje. Met de nodige humor die hij had zullen wij hem als vereniging zeker missen. Verder hebben we ook nog Grietje Bosma verloren in het afgelopen jaar. Allemaal vrienden en vriendinnen die ons zijn voorgegaan.

Er is een mooi lied van dat ik zelf ook erg mooi vind, en dat veel troost geeft. ‘Er is een God die hoort!’ Met name voor degenen die dierbaren hebben verloren in de achterliggende periode wil ik toch dit lied als een bede meegeven. Ook als straks de kerstdagen daar zijn en oud en nieuw waar dan vaak extra gevoeld wordt dat deze dierbaren hen zijn ontvallen. Na het ter perse gaan van het laatste boekje van 2014 kregen we nog het droevige bericht dat ook Dirk Bakker (Derk van de 19) is overleden. We wensen vanaf deze plaats zijn vrouw Jannie, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe.

Namens het bestuur 27Mc vereniging Samen Sterk;

Jannes en Willie ‘het Slopertje’

 

Bontewever

27Mc samensterk naar ???
???
DSC02225.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D