Evenementen

Bontewever 27Mc samensterk naar Bonte weber Finding your local time... 267 Days

Zo vrienden, de vakantie zit er weer op! We kunnen weer uitkijken naar de week dat we weer naar Preston Palace hopen te gaan.Gezellig met een hele ploeg      onder elkaar even uitpraten en elkaar wat beter leren kennen! Ik was deze keer op bezoek bij een vriendin van onze vereniging op de Schelpenhoek 79 bij Ida Keuter-Woord. Haar shipnaam is het Beschuitje. Ida is nu een goed jaar lid van onze vereniging maar doet al jaren mee met de bak bingo. Meestal spelend             bij haar zuster. Altijd gezellig een huis vol. Ze heeft zelfs ook al wel eens een prijsje gewonnen. Nu is ze dus zelf lid geworden. Een goede keus ,want ze            heeft er inmiddels al veel vrienden bij gemaakt. Ida is geboren in 1945, getrouwd en hebben 4 kinderen gekregen.Maar het leven is niet altijd gemakkelijk geweest. Eerst een kindje verloren van 14 maanden, later haar man; naar onze gedachten veel te vroeg, en toen haar enige zoon.

Er zijn verschillende juridische online apotheken. Maar weinigen zijn geen licentie in de Verenigde Staten. In onze generatie meer dan de helft van de mannen boven de 50 jaar rapporteerde een zekere mate van erectiele disfuncties. Veel geneesmiddelen worden gebruikt voor de behandeling van impotentie. Hoe zit het seksuele leven en "kamagra 100mg"? Waar u gedetailleerde informatie over "" kan vinden? (Lees meer ""). Blijf lezen voor een lijst van geneesmiddelen die de gezondheid problemen en wat u kunt doen om deze bijwerkingen te voorkomen kan veroorzaken. Terwijl Viagra is veilig genoeg op hun eigen beschouwd, echter, zorgverleners zeggen neem het in grote hoeveelheden gevaarlijk is. Bewaar de geneesmiddelen uit de buurt van overtollige warmte. Bijvoorbeeld het vloeibare geneesmiddelen bij voorkeur in de koele plaats worden gehouden, maar andere kunnen bij kamertemperatuur worden bewaard.

Ook heeft ze al twee van haar zusters verloren dus je begrijpt dat het niet altijd over rozen gegaan is.Ida heeft twee kleinkinderen en zelfs al 1 achterkleinkind; zo zie je vrienden, de Heere neemt maar geeft ook. En geloof maar de Heere laat een bidder niet staan. Ida mag graag met de kinderen en kleinkinderen omgaan en verder breit ze en borduurt en naast deze handwerkjes vindt ze ook tuinieren prachtig om te doen. Eigenlijk is ze altijd wel bezig. Ida zendt met een Albrecht basisbak en heeft een Antron antenne. Een mooi spulletje zo al met al. Ida heeft de bak vaak aanstaan; s’ morgens met Ditty en Nannie en broer Klaas, maar om er zelf voor te praten komt ze nu nog niet aan toe. Maar misschien komt dat ook wel. Ook straks als de Bingo’s weer draaien en de avonden weer korter worden. Verder wenst Ida een ieder de groetjes en is blij dat ze lid mag zijn van onze vereniging.

Groetjes en tot horens van het Slopertje.