27 MC - Samen Sterk

Allereerst willen we een ieder vanaf deze kant een voorspoedige feestdagen toewensen en alvast een gelukkig en gezond nieuw jaar. We hopen elkaar in 2020 weer in goede gezondheid te zien en /of te horen.  Zoals ook al eerder gemeld worden alléén de activiteiten bekend gemaakt voor de komende tijd. Voor plaats, tijd en datum kunnen jullie op de site van de 27 Mc vereniging terecht. Registreer je even en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van wat er speelt en te doen is! Verder kun je dan ook alles bekijken aan foto’s en aanverwante zaken die alleen de 27- mc verenigingsleden aan gaan.

DARTEN  Het is de bedoeling om ook weer een darttournooi te houden. Waarschijnlijk ergens in januari, maar de exacte datum staat nog niet vast ivm locatie en dergelijke.
 
VOSSENJACHT  Verder hopen we in februari of maart weer een Vossenjacht te houden, maar daar kan ik de datum nog niet van zeggen. Dat horen jullie in ieder geval wel op de ledenveragdering, en de vaste deelnemers worden zeker op de hoogte gehouden middels WhattApp.  Houd hierom ook de site in de gaten daar komt sowieso alles op te staan.  
 
Hartelijke groetjes van de activiteitencommissie;
 
 
Willie en Ina
 
 

Bontewever

27Mc samensterk naar Bonte Wever op 16 -11 of 18-11-2020
Kom heerlijk ontspannen en genieten in hotel De Bonte Wever! Aan de rand van Assen direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad van Assen ligt wellicht het meest complete viersterrenhotel van Nederland. In hotel De Bonte Wever vindt u een gezellig uitgaanscentrum, verschillende restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs, bowling, professioneel fitnesscentrum, vergaderzalen, animatie en meer. Comfort vindt u ook op uw hotelkamer die natuurlijk van alle gemakken is voorzien.
DSC02219.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D