27 MC - Samen Sterk

Helaas  kunnen we in deze coronatijd geen activiteiten organiseren. We hopen dat we na de zomervakantie weer wat kunnen doen, maar met de 1.5 meter afstand regeling is dat knap lastig. We denken hierbij aan een poerwedstrijd of iets dergelijks. Misschien kan  een damtoernooi ook wel weer. De vossenjacht is nog maar zeer de vraag!  We doen ons uiterste best om er weer wat leuks van te maken voor de leden. Als jullie suggesties hebben dan horen we dat graag. Bij het ter perse gaan van dit boekje is inmiddels al wel bekend dat er op diverse terreinen veruimingen worden gegeven. We hopen maar dat we dit ook voor onze activiteiten kunnen gaan gebruiken. Voor nu wensen we iedereen een fijne vakantie toe en hopen elkaar in goede gezondheid weer terug te zien.
 
 
Groetjes van de activiteitencommissie
 
Willie en Ina
 
 


 
 

Bontewever

27Mc samensterk naar Bonte Wever op 16 -11 of 18-11-2020
Kom heerlijk ontspannen en genieten in hotel De Bonte Wever! Aan de rand van Assen direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad van Assen ligt wellicht het meest complete viersterrenhotel van Nederland. In hotel De Bonte Wever vindt u een gezellig uitgaanscentrum, verschillende restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs, bowling, professioneel fitnesscentrum, vergaderzalen, animatie en meer. Comfort vindt u ook op uw hotelkamer die natuurlijk van alle gemakken is voorzien.
DSC02157.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D