27 MC - Samen Sterk

We staan met z`n allen  weer voor een nieuw seizoen 27 mc “Samen Sterk”, en wat gaat dat allemaal weer brengen? Allereerst willen we stil staan bij onze leden die ons ontvallen zijn in de afgelopen periode, heel kort op elkaar zijn ons drie leden overleden van onze vereniging. We willen deze families heel veel sterkte toewensen, en dat zij het van de Heere mogen verwachten, want die alleen kan ons vertroosten. Voor onze leden die op vakantie zijn geweest, hopen wij dat de periode van rust hen goed gedaan heeft, zelf zijn we ook twee weken weggeweest, en de eerste week viel niet mee met 39 graden. Voor de rest rustig aan gedaan, bak zat ook  op een laag pitje, kwam er af en toe wel uit, en dat geldt eigenlijk voor alle bak vrienden. Zo overdag op de uren dat we het gewend zijn was er wel wat op de bak. Te denken valt aan Dittie en Nannie met de dag opening, Jannie van Joop en Jeanet met het kost praatje. Jan Drukkien met het nieuws . Maar voor de rest , ach ja dat weet je ieder zocht wel een beetje verkoeling en beschutting. En als het er weer voor was knutselen om het huis, misschien hier en daar een kwast verf of de tuin. Maar thuis voor de bak, nee en ook begrijpelijk, nu de zomer z`n laatste spelde prikjes uitdeelt en de dagen weer wat korter worden, donkerder en kouder komt dat wel weer. Onze reparateur uit Wolvega heeft ook weer contact met me opgenomen, en staat ook dit seizoen weer voor ons klaar, en daar zijn we als antenneploeg heel blij mee, want laten we eerlijk zijn, persoonlijk heb ik totaal geen verstand van de binnen kant van de bak, dus dat besteed ik graag uit aan hem, wel zei hij dat er in het verleden in de Urker bakken wat afgeknutseld is op verkeerde manieren, maar goed dat regelt hij maar. Een vraag van hem speel ik graag door aan onze leden. Als er iemand is die nog spullen( oude bakken voedingen of mics) heeft liggen waar men van af moet, et hoeft het niet te doen, dus ook kapotte dingen hij kan alles gebruiken, dit ter reparatie van de bakken uit Urk.

Ook vroeg ie om oude GPA antennes die niet meer gebruikt worden, deze bouwt hij om toe middengolf antennes, voor de hobby. De antenne ploeg heeft belang bij antennes die niet meer gebruikt worden, en waar de mensen van af moeten, dezen worden kosteloos verwijderd van de muur, Kijk om je heen, denk aan de buren, waarvan je weet dat die misschien niet eens meer een bak thuis hebben  Je kan contact opnemen met de volgende personen : Jan Drukkien, Jannes de Sloper, Hendrik de Rummie, Willem en Lubbert –Jelle Schenk 686319. Wat bruikbaar is wordt hergebruikt  en wat kapot is weggegooid. Voor als je je spulletje even wil na laten kijken kun je deze personen ook bellen. Te denken valt aan een nieuw draadje en pluggen, meestal kan je dan al weer aardig uit de voeten, het is op Urk aardig aan het verouderen en alles heeft z`n onderhoud nodig. Denk aan uitgedroogde draden waar het water zo bij de kern kan van de draad, en via je plug je mooie 27 mc spulletje in loopt. Nu ik zo zit te typen, denk ik aan onze slapende leden, dit zijn leden die wel lid zijn en betalen voor het lidmaatschap, maar eigenlijk geen bak meer thuis hebben, en dus ook niets met het bak gebeuren doen. Heel eenvoudig gezegd wie een boekje thuis ontvangt betaalt dus lidmaatschap aan de 27 mc “Samen Sterk”, hierbij wil ik de (slapende) leden vragen om hun lidmaatschap op te zeggen, zodat we ruimte kunnen creëren voor nieuwe leden. Nogmaals dit gaat de leden aan die er totaal niks meer mee doen, en zelfstandig hun lidmaatschap willen opzeggen. Dit doe je dan bij onze penningmeester M.Ruiten  681679. Verder willen we als bestuur en Activiteiten Commissie, een ieder bedanken, die ons werk mogelijk maken, door mee te doen met de bingo`s op de bak en radio, en het bezoeken van de activiteiten. De vereniging is niet van ons, maar van ons allemaal. Door jullie als leden blijft het voor ons leuk om door te gaan met onze mooie 27 mc vereniging “Samen Sterk”. Nu het nieuwe seizoen voor de deur staat, en de eerste vergadering al weer gepland staan met het bestuur en activiteiten commissie, begint het wel weer te kriebelen om aan de slag te gaan. In de vakantie hebben Marten en Hendrik in samenwerking met de Activiteiten commissie niet stil gestaan, en hebben om het seizoen te openen een chinees avondje geregeld in Emmeloord. Dit gaat gebeuren op 21 september, en als het boekje uitkomt, zal dit wel weer achter het gat zijn. Het geeft maar aan dat ze bij de 27 mc niet stil staan. En     ongetwijfeld staat het dartstoernooi, vossenjacht en yahtzee op het programma van de Activiteiten Commissie, en daarbij geld zorg dat je op tijd bent want vol is vol. Wij wensen alle leden weer een fijn seizoen toe bij de 27 mc “Samen Sterk”. Namens het bestuur:  L.J.Schenk.        

Preston Palace

27Mc samensterk naar Preston Palace op 25 -11 of 27-11-2019
Wie eenmaal in Preston Palace is geweest, raakt er niet over uitgepraat. Want een verblijf in dit all-in hotel en uitgaanscentrum is op tal van punten een unieke belevenis. Vanwege de Twentse gastvrijheid, maar ook vanwege de sfeer. En er is ontzettend veel te doen. Iedereen van jong tot oud vermaakt zich buitengewoon goed.
53.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D