27 MC - Samen Sterk

Onze eerste vergadering hebben we er inmiddels opzitten, want zo gauw als er de R inzit gaat het voor ons ook weer beginnen. De eerste vergadering bestaat dan ook uit 1e gedeelte met de bestuursleden en 2de gedeelte met bestuursleden en activiteiten commissie. Opvallend is na de opening met J.Taal dat de corona niet meteen de bovenliggende toon heeft, tijdens de punten van de agenda komt het wel steeds ter sprake, want ja we zitten ook met de bepalingen die de gemeente Urk opgelegd krijgt. Maar zoals Jaap het verwoorde onze gezondheid staat voorop in het nieuwe seizoen, en wat kunnen wij dan nog als bestuur doen voor onze mooie vereniging. Hierover werd vooral gesproken op de eerste vergadering, ontmoetingen in gebouwtjes zoals dat van de vogelvereniging zijn afgelast, er werd nog overlegd over het gebouwtje van de dartsclub “de 208” , persoonlijk kom ik zelf daar en dan merk je niet dat er corona is of enige maatregelingen die daar toe leiden. Maar na overleg met de andere bestuursleden is toch wel de conclusie dat het voor ons als vereniging niet kan, ten eerste voor de gezondheid van onze leden waar wij onze verantwoording voor hebben, ten tweede mocht er een bezoek komen van de plaatselijke BOA`s en het komt tot een bekeuring van € 4.000,00 is de kans groot dat het bestuur van “de 208” deze bij ons neerlegt. Zodoende zijn alle activiteiten opgeschort tot sowieso begin 2021. Verder is ons reisje naar de Bonte Wever verschoven naar volgend jaar. Ook hierover is nog niet alles duidelijk over hoe zal dit alles gaan, op de bak gaan ook van ideeën in de ronde van wat we doen moeten, maar echt dit wordt tot in de puntjes voor  jullie uitgezocht, gaat al jaren goed en we hebben er ervaring mee, om voor de grote groep een fijne vakantie te organiseren. Wel zei Marten het geld wat al betaald is blijft staan, wat voor “de Bonte Wever” bestemd was.

Maar degene die dit geld terug wil kan dat natuurlijk, want dit is uw inleg en dus uw geld, wie daar gebruik van wil maken kan contact opnemen met Marten. Gelukkig is onze bingo aanvraag goedgekeurd door de gemeente Urk, zodat we 26 september na een dik half jaar weer een bingo kunnen verzorgen voor de gemeente Urk. Hierbij moet een ieder zelf zijn maatregelingen nemen, door b.v niet een te drukke intertoy`s in te lopen om bingo boekjes te kopen, of bij onze andere verkooppunten. We hopen op die datum weer als bingoteam voor u klaar te kunnen staan. Onder onze leden zijn er ook verschillende die met ziekte te maken hebben; dit bestaat uit lichamelijke of geestelijke klachten , maar ook die met een zeer moeilijke ingrepen te maken kregen, laten we elkaar niet vergeten maar aan elkaar denken in de vorm van gebed een kaartje of iets dergelijks. Het bestuur wenst een ieder veel kracht en sterkte toe. Van vooral de ouderen onder ons hebben wij begrepen dat ze zo blij zijn met hun 27 mc bak, even een goede morgen, een kost praatje, een genachien, laten we ook aan deze leden denken. Even een oproepje naar elkaar kan al veel betekenen voor elkaar. Had laatst een praatje met Hendrik de Rummy, als je dan zo samen voor de bak zit te kletsen zou het fijn zijn als er een derde of vierde even uit zou komen, zodat je de mic aan elkaar door kan geven. het maakt dan niet uit of dan Hendrik of ik de zogenaamde `Pet` op hebben, maar het zou dan even fijn zijn voor het gesprek. Daarna begon Hendrik over hoe het vroeger op de bak was, toen Hendrik klaar was had ik een rood oor, betrapte mezelf erop dat ik de hele tijd met de Mic aan m`n oor gezeten had. Kortom gezegd er kan nog veel meer op de bak, en laten we anders activiteiten oppakken uit het verleden: b.v de korte gedichten, zelf zal ik proberen om de codekraker in het weekend weer toe te passen.

Namens het bestuur : L.J.Schenk 

Bontewever

27Mc samensterk naar ???
???
DSC02322.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D