27 MC - Samen Sterk

Beste bakvrienden en bakvriendinnen, zo begon onze eerste bakbingo dit jaar, en eerlijk gezegd het klonk voor ons ook weer heerlijk in de oren. Na meer dan een half jaar mocht het weer de bingo. Officieel was de radiobingo de eerste bingo die we mochten draaien zo na de zomer. En ook deze verliep weer als vanouds met Marten, Jaap en Hendrik , het was een verrassing dat we hiervoor een vergunning kregen van de gemeente Urk, maar we moesten er wel op toezien dat de coronaregels in acht zouden worden genomen b.v bij de verkooppunten, dit hebben we meegenomen in de advertenties in het Urkerland. We hebben nog niet samen kunnen vergaderen met elkaar i.v.m de groepsgrote, als alternatief hebben we een paar keer kunnen videobellen met het bestuur voor dringende zaken. Voor 22 december hebben we ook zoiets in petto met het bestuur, en zullen we een agenda doornemen met elkaar, ook een voorstel vanuit onze leden zal dan aan de orde komen. Tipje van de sluier ( visbakwedstrijd ). Maar wat hebben we een jaar achter de rug met elkaar. Maar ook horen we positieve geluiden van mensen die nog voor de bak komen of luisteren, echt het doet ons goed om dat te horen in deze benauwde tijd. We merken dit in het plaatsen van antennes e.d in de vele appartementen bij de oudere leden en niet leden van de bak.

Veel dingen kunnen en mogen we niet meer doen, samenkomen met meer dan zoveel personen bij elkaar te komen. Dus onze activiteiten kwamen stil te staan, en het duurt maar voort deze pandemie en het einde is nog niet in zicht. Het heeft al voor veel ellende gezorgd in diverse families, quarantaine is misschien voor een dag wel te doen, maar met een gezin 10 dagen bij elkaar en geen deur uitkunnen valt niet mee. Daarbij komt er nog bij dat als we ziek zijn en geloof me er zijn mensen bij die er zo verschrikkelijk ziek van worden, en er niet of nauwelijks boven opkomen. Ook deze leden en niet leden van onze mooie vereniging veel kracht en sterkte toegewenst. Ook nog namens het bestuur van onze vereniging, we willen op geen enkele manier i.v.m gebracht worden met de rellen op Urk, en staan hier dus absoluut ook niet achter. Het is nu drie weken aan de gang en als de jeugd het dan nog niet weet dat dit niet kan en getolereerd wordt, zal er nog harder opgetreden moeten worden. Bij de rellen uit het verleden werd ook vaak de naam misbruikt van onze goede en mooie vereniging, dus bij deze wees terughoudend met het spreken hierover op de bak. De reparateur van bakken en bakapparatuur gaat de laatste twee weken van het jaar met kerstvakantie, maar vanaf januari van het nieuwe jaar gaan we weer van start, de spullen kunnen dan weer gebracht worden op Schelpenhoek 62, graag met je naam erop en wat er aan scheelt, zodat we u goed van dienst kunnen zijn. Verder willen wij u als bestuur u Gezegende Kerstdagen toewensen en een voorspoedig Nieuwjaar. En de zieken en rouwdragenden willen we veel kracht en sterkte toewensen.

Namens het bestuur L.J.Schenk, De Zeeschelp

Bontewever

27Mc samensterk naar ???
???
IMG-20191127-WA00042.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D