27 MC - Samen Sterk

Helaas is het coronavirus nog steeds niet overwonnen, sterker nog het aantal besmettingen loopt zelfs nog op. Toch zijn er wel wat lichtpuntjes: de kerkdiensten mogen nu met meer mensen plaatsvinden, grote winkels mogen meer klanten ontvangen, scholen zijn weer open, onze bingo’s kunnen weer plaatsvinden, vergaderingen doen wij nu met het bestuur met de telefoon via WhatsApp. Helaas hebben we de ledenvergadering moeten opschorten, evenementen, verjaardagen, sporten, visbakken etc. kunnen nog niet met z’n allen. Maar we moeten toch blijven kijken naar wat nog wel kan en de positieve kanten blijven zien. Onze gezondheid gaat toch boven alles. Ik hoop dan ook dat iedereen zich aan deze maatregelen houdt, zodat het virus snel weer op zijn retour gebracht kan worden en het voor de ouderen wat minder risico vormt.

Gelukkig hebben wij als vereniging de bak nog om onze sociale contacten te blijven onderhouden. Laten we niet te veel blijven jammeren over de avondklok en de lock down, want het zal wel noodzakelijk zijn om het besmettingsgetal omlaag te krijgen. Laat het leuk en gezellig blijven. Wij hopen en bidden dat deze crisis snel weer achter de rug is. Het voorjaar begint weer te lonken en dus ben ik weer voorzichtig in de tuin begonnen met schoonmaken en opruimen. Hier en daar zie je de krokussen, tulpen en hyacinten weer bloeien en de planten beginnen weer te ontluiken, de forsythia’s vertonen ook hun mooie gele gloed. Voorbodes voor het nieuwe seizoen en de zomer. Hopen dat het in de zomer er weer beter uitziet, zoals vorig jaar, zodat we wel weer naar de camping kunnen en wat meer vrijheid komt, zoals terrasjes en restaurants weer open kunnen. Ik hoop dan ook dat er in het najaar weer wat leuks gepland kan worden Martin is zich al aan het oriënteren, vooruitlopend op meer mogelijkheden. Maar eerst krijgen we nog Pasen en Hemelvaart. Iets anders als voorgaande jaren, maar het gaat om de beleving en de boodschap en de troost hieruit. Ik wens jullie verder ”Gods zegen en bewaring” in deze spannende en voor sommigen moeilijke tijd, ook namens mijn vrouw Tiny, en tot horens op de bak en houd afstand, acht is meer dan duizend. Hartelijke groeten van Jaap en Tiny “de Goudvink”

Bontewever

27Mc samensterk naar ???
???
DSC02260.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D