27 MC - Samen Sterk

Beste bakvrienden en vriendinnen, Het verenigingsseizoen is weer begonnen, onze eerste vergadering hebben we alweer gehad. We hebben toch maar weer besloten de bingo‟s weer op te pakken, we willen er wel op wijzen dat u de corona maatregelen wel in acht neemt, o.a. ga niet allen op hetzelfde moment boekjes kopen en houdt afstand bij het gezellig bingoën, niet te grote groepen, etc. de verantwoordelijkheid voor de coronamaatregelen ligt bij uzelf. Helaas is dit alles weer nodig nu de corona griep weer zijn kop opsteekt. Onderschat het niet, want de opnames in ziekenhuizen en Ic‟s lopen weer op en helaas ook het aantal overlijdens. De activiteiten die weer georganiseerd worden door onze dames worden ook afgelast. Onze Gamba bak wedstrijd is dit jaar ook afgelast, dus nog geen nieuwe kampioen. Zaterdag 26 september hebben we weer de eerste radiobingo gehad na lange tijd. Er moet mij nog iets van het hart, ik heb een aantal negatieve opmerkingen gehoord over onze radiobingo‟s, dit is wel jammer dat er leden zijn die dit doen, de kans op het goede kaartje is net zo groot als bij de bakbingo‟s ik zie precies na hoeveel cijfers de bingo‟s vallen. De cijfers worden ook maar een keer herhaald, dus het gaat ook wat sneller. Ik kan begrijpen dat je teleurgesteld bent als je niet hebt gewonnen, maar wees dan ook een sportieve verliezer en ga onze bingo‟s niet af zitten kraken, want van de opbrengst kunnen wij toch veel activiteiten organiseren en betaalbaar maken voor de leden, dus ook voor u.

Helaas is de Goede doelen bingo vervallen en ook nog een aantal bakbingo‟s, tevens kunnen onze activiteiten nog niet doorgaan. Bonte wever is ook nog geen optie ik heb vernomen dat de buffetten niet volledig gevuld zijn, diverse activiteiten op afspraak of gesloten, dus nog maar even geduld hebben. Afgelopen maandag hebben wij een bezoekje gebracht aan Linda van de Rummy, gelukkig knapt zij weer wat op en leek toch wat monterder, we hopen dat de verbetering doorzet en dat zij gauw weer thuis mag zijn, bij Hendrik. Helaas werden we na onze vakantie opgeschrikt door het verlies van ons lid Tinus Mol , ik hoop dat Foekie en families veel troost 6 mogen ontvangen van onze Lieve Heer en ieder die om hen heen staan. Ik wens hun dan ook veel kracht toe, om het leven weer op te pakken en door te gaan. De herfst en de winter staan weer voor de deur de R zit weer in de maand en de avonden worden weer wat langer en de dagen wat korter. Het wordt weer wat gezelliger op de bak er zijn verschillende stationnetjes regelmatig te horen, dit gaat de goede kant op. Ieder geval wens ik iedereen een fijn en gezond herfst- en winterseizoen en dat jullie met veel plezier van onze vereniging en bingo‟s mogen blijven genieten en nog veel bakplezier mogen beleven. Ik wens u allen veel gezondheid en geluk en de mensen die ziek zijn veel sterkte en kracht toe. Met hartelijke groeten en tot horens van; Jaap en Tiny “de Goudvink” 

 

 

Bontewever

27Mc samensterk naar ???
???
DSC02154.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D