27 MC - Samen Sterk

Beste bakvrienden en vriendinnen, Het jaar zit er bijna weer op, we zitten weer in de laatste week van het bewogen jaar 2020. Bingo’s in het voorjaar tijdelijk gestopt, goede doelen bingo niet doorgegaan, doelen missen hun bijdrage dit jaar onze jaarlijkse uitjes, activiteiten en Bonte Wever gingen niet door, de Chinees ook niet en de Feestavonden ook niet. Hopen dat wij in februari de ledenvergadering wel kunnen houden, dit is natuurlijk mede afhankelijk van ons aller gedrag, wat nodig is om dit virus klein te krijgen. We hebben toch maar weer besloten de bingo’s weer op te pakken, we willen er wel op wijzen dat u de corona maatregelen wel in acht neemt, o.a. ga niet allen op hetzelfde (laatste)moment boekjes kopen en houdt afstand bij het gezellig bingoën, niet te grote groepen, etc. de verantwoordelijkheid voor de coronamaatregelen ligt bij uzelf. Mensen houdt u eraan, ook met de Kerst en feestdagen. Dit is géén gewoon griepje, zoals helaas nog veel mensen denken, de gevolgen zijn veel ernstiger dan bij een weekje griep, daar ga je je niet zo snel aan dood en heeft niet zulke langdurige gevolgen. Ik heb mensen gesproken die er na 7 weken nog de gevolgen van ondervinden, zoals snel moe, geen reuk en geen smaak. Zelfs een sterke gezonde marinier van 47 jaar is er na een IC opname nu nog steeds niet bovenop en revalideert nog.

Dit moet niet iedereen zelf weten, maar is een zaak van allemaal en gezamenlijk. Ik zie nog steeds mensen in de supermarkten rondlopen zonder mondkapjes. Beetje ‘na mij de zondvloed’ gedachte. Houd rekening met onze ouderen, die het meeste risico lopen en de verzorgenden, die er heel druk mee zijn en de grootste ellende meemaken, jammer dat de jeugd dit ook te weinig beseft. Linda van de Rummy is gelukkig weer thuis en gaat gelukkig weer vooruit, maar het blijft wel oppassen Ik vind het in huis nu toch wel gezellig worden, vooral met guur weer, mogen we toch wel genieten van een warm huis, hetgeen veel vluchtelingen toch moeten ontberen. Daarom zeg ik dan ook ‘Tel uw zegeningen allemaal’ en wees dankbaar met alles waarmee wij gezegend zijn, waarvan het belangrijkste toch 6 onze gezondheid is, ook van ons gezin en familie. Laten we samen niet vergeten, de mensen die alleen zijn, breng ze een bezoekje en trek ze erbij, want het zullen voor velen ook moeilijke dagen zijn, vanwege verlies van hun geliefden, zodat de boodschap van Kerst ook ons allen mag vervullen en we dat ook in praktijk mogen brengen, zodat de eenzaamheid verdreven wordt. Ik wens iedereen gezegende en gezellige Kerstdagen en een Voorspoedig Gezond Nieuw Jaar. En ik hoop dat wij in het komende jaar verder allen voor elkaar gespaard mogen blijven en nog veel bakplezier samen mogen beleven.

Met hartelijke groeten van Jaap en Tiny.

Bontewever

27Mc samensterk naar ???
???
DSC02322.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D