27 MC - Samen Sterk

De goede doelenbingo's die 27 MC Vereniging 'Samen Sterk' een aantal keren per jaar via Urk FM organiseert, leveren iedere keer weer veel geld op. Vorig jaar werd er al een groot bedrag voor Stichting De Parel opgehaald, en ook deze keer was het weer raak.

 

De bingo die enkele weken terug werd georganiseerd, was goed voor 6000 euro, een prachtig bedrag dat verdeeld werd onder vier goede doelen. Donderdagmiddag overhandigde penningmeester Martin Ruiten (m) van de bloeiende 27 MC vereniging de vier bijbehorende cheques aan (v.l.n.r.) Tina Ras en Nellie Baarssen van de Stichting Jeugd Opvang Werk Urk, Joh. Oost van de Stichting Terminale Thuiszorg Urk/NOP, Gerrit Hakvoort van de Stichting Opsporingsapparatuur Drenkelingen en Willem Hoekstra van de KNRM-Urk.

Preston Palace

27Mc samensterk naar Preston Palace op 25 -11 of 27-11-2019
Wie eenmaal in Preston Palace is geweest, raakt er niet over uitgepraat. Want een verblijf in dit all-in hotel en uitgaanscentrum is op tal van punten een unieke belevenis. Vanwege de Twentse gastvrijheid, maar ook vanwege de sfeer. En er is ontzettend veel te doen. Iedereen van jong tot oud vermaakt zich buitengewoon goed.
DSC01633.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D