Evenementen

Bontewever 27Mc samensterk naar Bonte weber Finding your local time... 267 Days

Beste vrienden en vriendinnen, de Skallebietertjes.

Zoals je ziet is het alweer ons laatste boekje van het jaar. Ik denk dat ik al de meeste leden geïnterviewd heb, maar als dat niet zo is, schroom niet en laat mij het weten!
Het is altijd leuk voor de medeleden om te weten wat de hobby’s van de andere leden zijn, en hun bezigheden.
Deze week was ik bij de familie kramer op schelpenhoek 37.

En wel bij Jan en Marrietje. Marrietje is lid van onze vereniging en heeft de naam Skallebieter. Ik heb me suf geprakiseerd maar kan niet bedenken hoe ze op deze naam is gekomen en waarom. Ik heb het haar eigenlijk ook niet gevraagd, zoiets ontschiet je gauw..
Ze hebben al zestien jaar een bak maar vertelden dat de eerste jaren het gezelligst waren. Ze denken dat de computer ook wel veel invloed heeft. Want die staat in de meeste gezinnen vaker aan dan de bak.
S’morgens met Dittie en Nannie doet ons goed. Ook voor de kost is het erg gezellig. Jan en marrietje hebben drie meiden en een jongen. En inmiddels al 13 kleinkinderen. Bijna 14 en keukenbessien. Ze zijn 41 jaar getrouwd. Jan zijn hobby’s zijn biljarten en mag ook graag lezen. Marrietje heeft tijd te kort, ze naait graag, en doet dat dan ook voor de hele familie. Ze leest veel en doet s’avonds gezellig een rondje met haar vriendin om de spieren wat losser te maken. Ze vinden de vereniging erg leuk die veel doet voor goede doelen. Dus bestuur ga zo door!

Verder wensen Jan en Marrietje ons gezegende kerstdagen en een gezond Nieuwjaar.

Groetjes de Skallebietertjes.