Evenementen

Bonte wever 27Mc samen sterk naar Bonte wever Finding your local time... 154 Days

Ik was deze keer in Tollebeek bij de fam Westra,en misschien vragen jullie je af wie zijn dat nou weer? Nou ter verduidelijking het is een dochter van Hendrik de Rummy en Linda.
Dus toen ze trouwden was het vader, je moet voor ons ook een bak regelen hoor! Vanzelf is dat toen gebeurd want ze was er thuis mee opgegroeid en vondt het altijd gezellig, ook de saamhorigheid. Hierna zijn ze zijn ook lid geworden van 27 MC. Lydia is 32 jaar en zijn nu 5 jaar getrouwd. Ze hebben een lekker jongentje en ze wonen in een prachtig huis. Lydia houd veel van gezelligheid in huis, en haar man is op het koor Soli Deo Gloria. Er gaat best veel tijd zitten bij het repeteren met het koor, en natuurlijk de concerten die worden gegeven. Ook Lydia is er veel bij betrokken.
Hun schipnaam is Westraatje en ze zenden op een Danita bakje, een 5 tot 7 Ampere voeding en een Wilson antenne.
Ze vinden het fijn om lid te zijn, het is altijd gezellig en vooral met de bingo. Waar ze altijd als de omstandigehden het toelaten aan mee doen. Ze doen alle vrienden en vriendinnen de groeten en tot horens ,en natuurlijk ook vanuit Tollebeek;
Gezegende kerstdagen en gelukkig nieuwjaar!
Het Slopertje.