27 MC - Samen Sterk

De goede doelen bingo 27 Mc. De 27Mc vereniging samen sterk hield 12 -5-2018 een goede doelen bingo op de radio van Urk fm. Er hadden zich verschillende goede doelen zich aan aangemeld voor een donatie.

De doelen die een geld bedrag hebben ontvangen waren. 

Zeekadetten korps

Jacob tol evangelisatie werk 

Phila orcari dag besteding plek Urk. 

Terminale thuiszorg.  

Peppelstek Urk. 

Stichting polen fam. Weerstand. 

Team kompas Urk. 

De 27Mc is iedereen dankbaar dat die mee speelden, zodat ze een aantal doelen konden helpen op deze manier. En natuurlijk de sponsors van deze bingo ook heel hartelijk bedankt, want zonder de sponsors, en bingo spelers kan dit mogelijk gemaakt worden.  

Op de bij gevoegde foto ziet een overhandiging van geld voor het kompas.

 

Bontewever

27Mc samensterk naar Bonte Wever op 16 -11 of 18-11-2020
Kom heerlijk ontspannen en genieten in hotel De Bonte Wever! Aan de rand van Assen direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad van Assen ligt wellicht het meest complete viersterrenhotel van Nederland. In hotel De Bonte Wever vindt u een gezellig uitgaanscentrum, verschillende restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs, bowling, professioneel fitnesscentrum, vergaderzalen, animatie en meer. Comfort vindt u ook op uw hotelkamer die natuurlijk van alle gemakken is voorzien.
DSC02158.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D