27 MC - Samen Sterk

vossenjacht

Dus kan ik jullie mede delen dat de eerste activiteit zal plaats vinden d.v. 26 oktober aanstaande. De wel bekende VOSSENJACHT . De organisatie ligt deze keer niet in handen van de Zwaluw maar Johannes Romkes (de Brombeer) en Bennie de Boer zullen het overnemen. Verder word er niks veranderd. Dus geef je bij één van deze 2 op. Het kan uiteraard ook op de "vossenjacht app" bij de meeste wel bekend. Als er nog vragen zijn dan kun je ook altijd de activiteitencommissie bellen. Je kunt je opgeven t/m zaterdag 20 oktober. Kosten zijn 3 euro p.p voor een hapje en een drankje in het Vogelgebouwtje na de tijd. We beginnen om 21.00 uur bij de Poort.
vossenjacht
captcha
Herladen

Preston Palace

27Mc samensterk naar Preston Palace op 12 -11 of 14-11-2018
Wie eenmaal in Preston Palace is geweest, raakt er niet over uitgepraat. Want een verblijf in dit all-in hotel en uitgaanscentrum is op tal van punten een unieke belevenis. Vanwege de Twentse gastvrijheid, maar ook vanwege de sfeer. En er is ontzettend veel te doen. Iedereen van jong tot oud vermaakt zich buitengewoon goed.
19.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D