27 MC - Samen Sterk

Hierbij weer even een stukje van de bestuurstafel, dit voor het laatste boekje zo net voor de vakantie. We merken het wel voor de bak, dat we een mooie maand mei hebben gehad. De meeste bakvrienden gaan dan allemaal dingen buiten doen, fietsen, wandelen, buiten zitten enz. dus begrijpelijk dat de bak op een laag pitje komt te staan. Maar dat komt straks wel weer goed na de zomer.
Namens de activiteiten willen we als bestuur een ieder bedanken die mee hebben gedaan aan de activiteiten van de laatste maanden te denken valt aan de vossenjacht, de workshop vis schoonmaken, het mens erger je niet, het dartstoernooi, het was wel veel hoor in een paar maanden. Ik merk het thuis ook dat de vrouw des huises, er een beetje mee aan was, zo van nu al weer wat. En dan zeg ik altijd, man we hebben zo zomerreces en dan ben ik een paar maanden vrij. De workshop was een groot succes, en een mooie presentatie van het schitterende Varia Vis. Onzen complimenten gaan dan ook uit naar de mannen van het team die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. Even nog in het kort, ontvangst met koffie en koek, ondertussen achter de schermen waren de visbakkers op dat moment al bezig met de voorbereidingen vis zouten en in de bloem, ondertussen gingen de mensen naar beneden om zich voor te bereiden op het schoonmaken van haring of kabeljauw, er waren twee leermeesters voor het haring schoonmaken, en twee voor de kabeljauw. Na een uurtje te hebben gestoeid met het materiaal gingen we weer naar boven om vis te eten, en terwijl we aan een hapje en een drankje zaten was het Albert Hoekman die een lezing deed met wat leuke anekdotes. Al met al een geslaagde avond.

Ook het dartstoernooi was een goed recept voor een leuk avondje uit, dit gebeurde in het gebouw van de 208, prachtige locatie met veel banen. Ook dit krijgt een vervolg omdat iedereen het een fijne avond vond. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door de vader van Klaas Schenk. Wat wel jammer was dat het een beetje laat was geworden, nu ja dat wordt meegenomen door de organisatie als verbeter puntje, al met al een mooie avond onder het genot van een hapje en een drankje. Als bestuur willen we een ieder bedanken voor het meespelen van de bakbingo`s en ook met de goede doelen bingo. Met de opbrengsten daarvan kunnen we leuke avondjes blijven presenteren op een goedkope manier, en met de opbrengst van de goede doelen bingo konden we een kleine zes of zeven goede doelen blij maken, waarvan overigens de eerste bedankjes al binnen komen.
1. Het Zee kadet korps Urk.
2. Evangelisatie werk van Jacob Tol.
3. Phila Orcari dagbesteding plek Urk.
4. Therminale Thuiszorg.
5. Pepelstek Urk.
6. Het Team t`Kompas.
7. Stichting Polen van K.Weerstand.
We willen de boven genoemde stichtingen feliciteren met de gedeelde opbrengst van de goede doelen bingo, opgebracht door de Urker bingospelers en bedoeld voor de Urker stichtingen.
Voor degenen die op vakantie gaan met hun gezinnen, die willen wij een fijne vakantie toewensen. En dat jullie weer gezond en wel weer terug op de bult mogen komen. Maar ook de mensen die op Urk blijven om wat voor reden dan ook, die willen wij fijne zonnige dagen wensen . En graag allemaal na de zomerreces weer op de bak zodat we als 1 grote familie weer verder kunnen.
Namens het bestuur : L.J.Schenk.

 

 

Preston Palace

27Mc samensterk naar Preston Palace op 12 -11 of 14-11-2018
Wie eenmaal in Preston Palace is geweest, raakt er niet over uitgepraat. Want een verblijf in dit all-in hotel en uitgaanscentrum is op tal van punten een unieke belevenis. Vanwege de Twentse gastvrijheid, maar ook vanwege de sfeer. En er is ontzettend veel te doen. Iedereen van jong tot oud vermaakt zich buitengewoon goed.
DSC01112.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D