27 MC - Samen Sterk

In de afgelopen periode hebben we nog een rondje vossenjacht gedaan, met de liefhebbers daarvan. Over de opkomst hadden we geen klagen, bij de prijsuitreiking hadden we een overvol vogelgebouwtje. Met alle verhalen die daar bij horen , op nummer 1 was geëindigd het Team Volkswagen, kan ook niet anders, rij zelf ook volkswagen dus dan heb je altijd al een streepje voor, op nummer 2 was de zwaluw geëindigd , ook die rijdt in een volkswagen, en als derde Chris Rossie . Allemaal van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat. De Poedelprijs ging naar het station de Schaapjes. We zijn met een kleine honderd man naar Preston Palace gegaan, en hebben daar heerlijk vertoeft met elkaar, en alles is naar behoren gegaan, en allemaal gezond en wel weer thuis gekomen, en uiteraard weer voor herhaling vatbaar. Ook de kerstmarkt in Duitsland is naar behoren verlopen, want ja we snappen allemaal dat het daar ook anders af kan lopen, met de migranten en aanslagen. De reis verliep heel goed, en ja we mogen Marten daar uiteraard voor bedanken, en daarbij Janneke ook, want hou er rekening mee dat Marten wat een uurtjes heeft doorgebracht op zijn kantoor. Om dit allemaal mogelijk te maken . Hiervan komt ook nog een verslagje van in het boekje, en als er geen ruimte is, in het volgende boekje. We hebben met het bestuur al veel vergaderd dit daar en daar bij is gebleken dat Kees Woord ook inmiddels z`n draai heeft gevonden in het bestuur. Kees is de vervanger voor Arie. Arie ook bedankt voor de vele jaren die je als bestuurslid samen met ons hebt doorgebracht.

 Zo komen we ook weer bij de 27 mc bingo`s, we mogen als bestuur van onze mooie vereniging ook vermelden, dat onze bingo`s goed lopen, en zit een mooie stijgende lijn in. Al maken we ons nog wel zorgen over de apparatuur van sommigen onder ons , het overgrote deel wat meespeelt is geen lid van de vereniging, dus moeilijk te benaderen. Zoals reeds eerder vermeld; we hebben als bestuur een reparateur gevonden, zoals eerder al vermeld. Mondjes maat komen en wat bakkies binnen, denk daar bij aan bakken en voedingen, ed. magneet antennes is een wat moeilijker ding, deze moeten eigenlijk ter plekke afgesteld worden, want dit is bij een ieder weer anders, de èèn heeft hem op de verwarming de ander weer op de voeding staan en dat geeft weer een ander beeld. Samen met Bert uit Wolvega zijn we bezig met het ontwikkelen van een draad antenne, dit is niet nieuw, bestaat al bijna 100 jaar. Maar we willen dit, als het lukt een nieuw leven in blazen. Als vervanger voor de vele slechte antennes op Urk. Denk daarbij aan slecht afgestelde magneetvoet antennes, slechte bedrading aan de lange witte antennes zoals er velen op Urk zijn. De vereniging bestaat volgend jaar 25 jaar , en dat houd dus ook in dat onze spullen aan het verouderen zijn. Voor de draadantennes is een commissie in oprichting: hierin zitten de genomineerde bakvrienden Evert Jan-Drukkien, Hendrik Bakker, Arie, Willem en Lubbert-Jelle Schenk .Het voordeel van de draadantenne is, je hebt geen lange antenne tegen je huis. Hij kan geverfd worden in de kleur van je huis, er zit namelijk een pvc buis om heen. B.v de kleur van je schut, de kleur van je plathek enz. en de kosten van de antenne zijn laag ongeveer gelijk aan de magneetvoet, alleen het bereik en het ontvangen is gigantisch. Bij het slagen van dit project zullen jullie hier nog meer van horen. Verder mag het ook gezegd worden dat het weer gezellig op de bak wordt, dit geld trouwens voor het hele land, de laatste tijd volg ik het een en ander op het internet, en ook bij ander verenigingen geld dat de 27 mc weer wat populairder wordt, het tokkelen komt weer helemaal in. Op marktplaats worden de bakken ook weer duurder, er worden schrikbarende bedragen gevraagd voor de 27 mc spullen. Ook hierin zit een stijgende lijn. Het bestuur wil ook dit jaar Dittie van Jouwk en Nannie van dick bedanken voor het geen jullie doen op de bak s`morgens de dagopening en de muzikale omlijsting daarvan, zo in het klimmen der jaren willen we jullie veel kracht en sterkte toewensen en bovenal veel gezondheid. Namens het bestuur: L.J.Schenk.

 

Preston Palace

27Mc samensterk naar Preston Palace op 25 -11 of 27-11-2019
Wie eenmaal in Preston Palace is geweest, raakt er niet over uitgepraat. Want een verblijf in dit all-in hotel en uitgaanscentrum is op tal van punten een unieke belevenis. Vanwege de Twentse gastvrijheid, maar ook vanwege de sfeer. En er is ontzettend veel te doen. Iedereen van jong tot oud vermaakt zich buitengewoon goed.

Nieuwsflits

Bingo urk

http://Bingo.urkfm.nl

Zaterdag 30-03-2019 : Bingo op de bak

zaterdag 16-03-2019 : Bingo op urkfm  

activiteitenagenda 2018/2019

25 november Presto palace

2 daagse busreis Brugge op vrijdag 17-05-19

 

DSC01447.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D