27 MC - Samen Sterk

Beste bakvrienden en vriendinnen,
Hier is ie dan weer het laatste boekje voor de vakantie. De vakanties staan weer voor de deur. Binnenkort gaan er weer veel mensen vertrekken naar hun vakantiebestemming.
Doordat ik nu met pensioen ben, denk ik elke morgen dat het zaterdag is, na mijn verjaardag op 19 juni, heb ik ook mijn eerste pensioengeld ontvangen, geen vetpot maar toch mooi meegenomen.
We genieten nu al van het mooie weer, al moeten we ons met te hoge warmte wel rustig houden, We hebben weer een gezellige Gamba bakwedstrijd achter de rug, onder genot van een lekker vers gerookt oaltjen, maar daar zal Lubbert Jelle wel verslag van doen. Ook het Fishfood Event op de haven was een leuke happening, inclusief het dorpstoneel over het wonder van Urk, helemaal leuk en prachtig was de Urker dag, Tiny en ik zijn weer samen in het Urker geweest en ik ben ook veel leden tegengekomen, die zich ook in deze prachtige klederdracht gestoken hadden, zoals Jennie en Fokke , Hendrik , Teun en Mieneke en nog vele anderen. Het was een plaatje en bijna heel Urk was op de been. Deze moeten we erin houden. Het bingo gebeuren en vergaderingen van bestuur is weer gestopt, tot na de vakantieperiode. Voorlopig gaan we weer genieten van onze vakanties, die we in ’t verschiet hebben. Ik wens verder iedereen een fijne vakantie, mooi weer en een goed humeur en dat zij, die gaan reizen, ook weer veilig en gezond mogen terugkeren op de Bult. Zodat we daarna weer kunnen gaan uitkijken naar onze uitjes naar de Kerstmarkt en Preston Palace in November.
Allen goede gezondheid veel plezier en vreugde, tot na de vakantie.
Groeten Jaap en Tiny de Goudvink.

 

 

 

Preston Palace

27Mc samensterk naar Preston Palace op 12 -11 of 14-11-2018
Wie eenmaal in Preston Palace is geweest, raakt er niet over uitgepraat. Want een verblijf in dit all-in hotel en uitgaanscentrum is op tal van punten een unieke belevenis. Vanwege de Twentse gastvrijheid, maar ook vanwege de sfeer. En er is ontzettend veel te doen. Iedereen van jong tot oud vermaakt zich buitengewoon goed.
DSC01111.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D