Evenementen

Bontewever 27Mc samensterk naar Bonte weber Finding your local time... 203 Days

Namens de Stichting Verspreid het Woord - Oekraïne, willen wij u langs deze weg hartelijk dankzeggen voor het bedrag ter grote van € 850,00 wat wij van u ontvangen hebben in 2011. Mede door uw steun mogen wij , onder de zegen des Heeren , het werk in de voormalige Sovjet-Unie voortzetten . Het is onze wens en bede dat gods woord daar nog vele harten mag aanraken tot eeuwig behoud. Wij hopen u na ons transport , dat wij D.V. deze zomer hopen te ondernemen , een kort verslag {eventueel presentatie} aan te bieden van het werk dat wij daar door o.a. uw gift hebben mogen doen . wilt u het werk ook in uw gebeden blijven gedenken.

Hoogachtend,

Voorzitter K . ten Napel

 

Juni 11

Beste 27mc SamenSterk

Het was een grote verassing dat van jullie te horen en wat jullie gedaan hebben. Nog groter wat we van jullie hebben ontvangen.Het was een groots bedrag. Nu ik kan jullie vertellen dat we er kinderbijbels voor gehaald hebben om die in de Oekraïne weer uit te delen.Ook zijn er een aantal kinderbijbels reeds per post verzonden naar plaatsen in Siberië. Beste mensen zo zien jullie, lezen jullie waar de opbrengst naar toe gaat. Hoeveel kinderbijbels zullen jullie vragen .nu een kinderbijbel kost 5 euro. Nu dan weten jullie genoeg. 

Beste mensen, namens vele kinderen, ouders en ons hartelijk bedankt voor deze gift dit alles om zijn naam groot, bekend te maken. Dat tot zijn eer en daar gaat het om

Groeten,

K. Weerstand
Grote fok 21
8321 VX Urk

Er zijn verschillende juridische online apotheken. Maar weinigen zijn geen licentie in de Verenigde Staten. In onze generatie meer dan de helft van de mannen boven de 50 jaar rapporteerde een zekere mate van erectiele disfuncties. Veel geneesmiddelen worden gebruikt voor de behandeling van impotentie. Hoe zit het seksuele leven en "kamagra 100mg"? Waar u gedetailleerde informatie over "" kan vinden? (Lees meer ""). Blijf lezen voor een lijst van geneesmiddelen die de gezondheid problemen en wat u kunt doen om deze bijwerkingen te voorkomen kan veroorzaken. Terwijl Viagra is veilig genoeg op hun eigen beschouwd, echter, zorgverleners zeggen neem het in grote hoeveelheden gevaarlijk is. Bewaar de geneesmiddelen uit de buurt van overtollige warmte. Bijvoorbeeld het vloeibare geneesmiddelen bij voorkeur in de koele plaats worden gehouden, maar andere kunnen bij kamertemperatuur worden bewaard.