27 MC - Samen Sterk

workshop avond

Wil jij ook aanwezig zijn , Woensdag 9 Mei aanvang 19.30 uur De eerste workshop avond bij de 27 mc vereniging “Samen Sterk” Geef je dan snel op, er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, er is voor ongeveer 50 personen plaats. Wat gaan we doen met z`n allen, leren kabeljauw fileren, haring schoonmaken, ja en inktvis ringen leren klaarmaken. Dit alles onder indirect oog van de leermeester van deze avond; Frans Lucas Brouwer. Voor een drankje zal worden gezorgd, het hapje maken we samen klaar deze avond. De kosten voor deze avond zijn € 5,00 p.p opgeven betekend ook meedoen, bij het niet opkomen dagen worden de kosten in rekening gebracht. Dit i.v.m het inkopen van de leermaterialen. Het adres van de workshop is : Varia Vis te urk. Vliestroom 4 8321 EG Urk Onze gastheren voor deze avond zijn: Frans Lucas Brouwer en Jan Marten Vink De BHV ers op deze avond zijn voor de mannen: H.Bakker de Rummy en voor de vrouwen: Jannie van Joop de Witte Duif.
workshop avond
captcha
Herladen

Preston Palace

27Mc samensterk naar Preston Palace op 12 -11 of 14-11-2018
Wie eenmaal in Preston Palace is geweest, raakt er niet over uitgepraat. Want een verblijf in dit all-in hotel en uitgaanscentrum is op tal van punten een unieke belevenis. Vanwege de Twentse gastvrijheid, maar ook vanwege de sfeer. En er is ontzettend veel te doen. Iedereen van jong tot oud vermaakt zich buitengewoon goed.
DSC01052.jpg

Alleen Leden van de 27mc verenging Samensterk kunnen zicht hier Registreren dan kunt u meer zien .BVB foto's aanmeldformulier en meer

Na aanmelding kan het even duren.Uw account word geactiveerd door een administrator. B.V.D